Lütfen Bekleyiniz...

Duyurular & Haberler

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Web sitemiz hizmete girmiştir.

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi 01.09.2015 İtibaren Başhekimlik Sistemine Geçerek Bölgedeki Pet, Küçükbaş, Büyükbaş, Kanatlı ve Egzotik Hayvan Türlerine Yönelik Muayene, Teşhis, Tedavi ve Check Up Hizmetlerine Hastane Başhekimliği Bünyesinde Başlamıştır. Yakın zamanda 7/24 Acil Klinik Hizmetlerine başlanacaktır.