Lütfen Bekleyiniz...

Duyurular & Haberler

1. ULUSLARARASI HAYVAN HASTANELERİ KONGRESİ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Hayvan Hastaneleri Kongresi başladı. Kongrenin açılış programı öncesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinin yeni birimlerinin açılış yapıldı. Açılışlar ve kongreye, Vali Yardımcısı Nail Anlar, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz, Hastane Müdürü İsmail KARAKUŞ, üniversite ve özel hayvan hastanelerinin temsilcileri, veteriner hekimler ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.