Pet (Evcil Hayvan) Sigortası Semineri

Pet (Evcil Hayvan) sigortası tıpkı özel sağlık sigortası gibi işleyen ancak evcil dostlarımızı kapsayan bir sigorta çeşididir. Pet (Evcil Hayvan) sigortası yurt dışında çok yaygın bir uygulama olmakla birlikte son yıllarda ülkemizde de rağbet görmeye başlamış ve giderek yaygınlaşmaktadır. Birçok sigorta şirketi bu alanda hizmet vermeye başlamıştır. Konuyla ilgili olarak, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Eğitim-Araştırma ve Uygulama Hastanesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim elemanı Dr. Gencay EKİNCİ ‘Pet (Evcil Hayvan) Sigortası’ ile ilgili fakültemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans salonunda sunum yapacaktır. Pet (Evcil Hayvan) sigortası hakkında sizlerin görüş, öneri ve katkılarınız almak ve ilerde yapmayı düşündüğümüz anlaşmalarda etkili olabilecek, sistemin eksik-fazla yönlerinin tartışılacağı kamu ve özel sektörden alanında uzman sağlık profesyonellerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve çeşitli sigorta şirket temsilcilerinin bulunacağı bir programa sizleri davet etmek istiyoruz.

18 Mart 2022 Cuma